Design

Trenger du hjelp med grafisk design, visuell Identitet, profilering og konsepter eller en enkel trykksak? 

Godt design er design du ikke legger merke til. Når det visuelle eller grafiske virkemiddelet ikke står i veien for budskapet, da er vår oppgave komplett.

Vårt team består av dyktige designere og

Art Directors som står klare for å løse din 

utfordring.  Vi hjelper deg gjerne!

Grafisk design

Gode designere skaper helhet og gjennomtenkte løsninger. De evner å skape design som fungerer på ulike flater, og som understøtter budskapet.

Det omfatter utforming av et bredt spekter grafiske produkter, som annonser, brosjyrer, logodesign, tidsskrifter, publikasjoner og magasiner, elementer til web og profildesign til produkter og emballasje, rene bokomslag eller setting av bøker.

Trykksaker

Vi har enda ikke sluttet å holde lesestoff i hendene.

Det er noe eget ved det. Kanskje er det tyngden, lukten av trykksverte, følelsen av tekstur. I digitaliseringens tid er trykksaken høyst aktuell, kanskje fordi vi nettopp trenger en motvekt til den digitale støyen.

 

Vi har høy kompetanse på å ferdigstille publikasjoner til trykk, og hvor viktig det er å velge riktig papir, rett trykkeri og om det er innbinding eller limfresing som er tingen for ditt produkt - om det er magasiner, brosjyrer, foldere, løpesedler m.m.

Profilartikler

Rollups. Plakater. Kalender. Krus. Hoodies til alle ansatte? Din merkevare kan flyttes over til nær sagt alt du ønsker.

For å gjennomsyre markedet er det kanskje ikke nok med websider og den ukentlige annonsen i avisen. Du vil gjerne at din merkevare skal nå ut i den fysiske verden. Si derfor tydelig fra på stands, legg igjen et lekkert visittkort eller gå crazy og lag en goodie-bag ingen andre har laget før.

Vi skreddersyr designet og finner riktig produsent.

Visuell profil

Det er av stor betydning for din bedrift eller din merkevare at din visuelle profil bekrefter, signaliserer og harmonerer med den posisjonen du har i markedet.

Kanskje er din logo og det som hører med til det visuelle uttrykket i behov av modernisering, kanskje det er på tide å skrote alt. Bore til kjernen på nytt. Din visuelle profil skal representere din intensjon. 

Vi jobber tett med mennesker som har identitetsdesign og profilutvikling som sitt fagfelt.

Webdesign

De fleste konsumerer digitalt innhold på mobil og pad. Design for digitale flater handler om å gjenskape det samme innholdet på ulike formater, uten at man mister grepet om formidlingen.

Vi har tatt konsekvensen av det usynlige generasjons-skiftet, og sikret oss designere med fremtidskompetanse. Vår jobb er å sørge for at din webside holder tritt med utviklingen, slik at ditt budskap utretter det som var intensjonen.

Illustrasjon

Det er noe med en kunstferdig utformet strek. Et uttrykk skapt på frihånd av en illustratør. Ingen annen formgivningsgren har flere muligheter. Fra den enkle grafiske streken, til fargeglade og friske tegninger eller realistiske airbrush-verk. Et teknisk flytskjema løser tegneren på en enkel og forståelig måte. En logo kan bestå av en illustrasjon. Dine ansatte-portretter kan være tegninger. Ditt magasin kan være gjennomillustrert av samme strek. Vi kjenner noen av de beste.