Foto og film brukes
for å skape en dialog
med din målgruppe

smilende_sau.jpg

For å nå dine målgrupper er et av de sterkeste virkemidlene foto og film.

Vi hjelper med å lage visuelt innhold som din målgruppe er opptatt av og som

skaper den gode kundedialogen.

 

Det handler om å skape en dialog. Og skal du lykkes med det og nå helt inn i hjertet til
målgruppen din, er det lurt å få hjelp av fagfolk.

Foto

Kompetanse innen fotografi er ikke noe du leser deg til. Det er gjennom hard jobbing, entusiasme og trangen etter å lykkes, at vi oppnår resultater.

 

Gjennom forberedende samtaler og gjennomgang av prosjektet sikrer vi en solid kunnskap om og forståelse for hva du og din bedrift vil uttrykke.

 

Deretter skaper vi sammen bildene som løfter din bedrift.

Animasjon

Animasjon, 3D, CGI. Kjært barn har mange navn. Hovedpoenget er å visualisere digitalt noe som ikke kan tas bilde av, eller skape en film med overbevisende pedagogiske effekter. Ofte har ikke ditt prosjekt nådd lenger enn tegnebrettet.

 

Mulighetene innen animasjonsfilm og 3D-design kan visualisere ditt byggeprosjekt, gi en forklarende animasjon av komplekse prosesser i industrien. Slik at huskjøperen kan drømme, studenten kan få sortert begrepene i e-læring eller din potensielle kunde kan få det siste avgjørende beviset for at ditt produkt er det foretrukne.

Film

Erfaring og kompetanse er viktig når du skal lage film. 

Hva vil du si og hvem skal du si det til. Om du skal ha en sponsvignett for tv, profilmfilm, reklamefilm eller film for sosiale medier, har vi kompetansen.

 

Gjennom samtaler finner vi ut sammen hva din bedrift ønsker å oppnå, så jobber vi mot det målet. 

Drone

Sammen kan vi løfte ditt budskap høyt over konkurrentens. Vår godkjente drone pilot har ekspertisen og innsikten.

 

En gang i tiden ønsket mennesket inderlig å kunne fly. Vi har ikke grodd vinger ennå, men alle kan få kjøpt en drone. Det er likevel fortsatt slik at en drone som opereres av en erfaren fotograf, vil kunne gi det beste utsnittet, de riktige dragningene over et område, sette den rette stemningen. En dronebasert film kan skape spektakulære øyeblikk, gi unikt overblikk.

 

La oss gjerne fortelle deg hvordan vi tror en dronefilm kan komplettere ditt budskap.