Kistefos har hjerte for heltre. Hengivenheten er med i hvert sagskår og hammerslag. De elsker lukta, digger råskapen og har lært at man må spille på lag med treet. I dag produserer de eksklusive hyttekjøkken og innredninger etter eget design, og legger sin stolthet i at kunden skal se og føle kvaliteten som bor i dem. Slik at kunden får møbler som lever i generasjoner. 

 

Det er disse tingene som har stått sentralt i vårt arbeid med Kistefos. Her er det utarbeidet profilhåndbok, redesign av logo og en stor bildebank. I tillegg er det produsert annonser, brosjyre, prisliste og dekor av tilhenger.

Kistefos_Logo_blå.png
VÅR LEVERANSE
Salgsmateriell og redesign logo
Art direction og design
Fotografering
Innlandet reklamebyrå
ricardofoto

"Vi hos Kistefos Møbler er strålende fornøyd med bildene som ricardofoto tok for oss.

De besitter en enorm kunnskap om foto faget som overgår alt vi har sett. Perfeksjonisme, dyktighet og kreativ fotografering ga oss fantastiske bilder både fra vår produksjon, montering og ferdig produkt. Måten de fotograferer på gir publikum en enorm innlevelse og tilstedeværelse i hvert enkelt bilde.

Noen dager med ricardofoto var en god investering for Kistefos Møbler. Ricardofoto har gitt oss et fantastisk verktøy i en hardtslående bildebank som vårt firma kan høste goder av i vår markedsføring i mange år. Ingen tvil – foto et fag – ricardofoto kan dette faget."

 

Tonny Lindahl

Leder marked/salg

1/11