Øk konvertering
og salg på din
nettside

woodcon_nettside.jpg

Synlighet på nett er viktig!

 

En god og brukervennlig hjemmeside er avgjørende for hvor synlig dere er. Nettsiden skal være lett og forstå med godt design som fungerer. 

Vi bistår med nettbutikk, integrasjoner og andre smarte løsninger slik at nettsiden din skaper en god kundedialog og riktig brukeropplevelse.

Webdesign

Vår jobb er å sørge for at din webside holder tritt med utviklingen, slik at ditt budskap utretter det som er intensjonen.

 

Design for digitale flater handler om å gjenskape det samme innholdet på ulike formater, uten at man mister grepet om formidlingen.

 

Vi har tatt konsekvensen av det usynlige generasjons-skiftet, og sikret oss designere med fremtidskompetanse.

Drift

For mange er volum avgjørende, og nedetid kritisk. Eller man ønsker rett og slett bare å sette vekk driften av webløsningene, for å kunne bruke kreftene sine på noe annet. Ønsker du å se mer på hva det kan innebære av avlastning for din bedrift, er vi forsvinnende nær den gode samtalen.

Webutvikling

Vi utvikler og skreddersyr de gode løsningene for deg, enten det handler om visuell presentasjon eller tyngre databaseløsninger, nettbutikk eller avanserte påmeldingssystemer. 

SEO

I 2021 bør du ha en SEO-vennlig webside. Søkemotoroptimalisering handler om hvordan ditt innhold bearbeides for at siden din skal bli synlig og godt besøkt. Vi jobber blant annet direkte mot Google Search Console. Ved å rydde i og slette gammelt innhold kan synligheten økes betraktelig.

 

Visuelt innhold og community-baserte løsninger blir også stadig viktigere. Du trenger ikke vite alt, for vi har folk som har SEO som sitt morsmål.