Strategi og rådgivning

Vi bistår deg med å skape effektiv og resultat-orientert kommunikasjon.

Det du ønsker å si skal være krystallklart, lett forståelig og det skal ha en hensikt.

Konseptutvikling

Kort fortalt handler konseptutvikling om å få en idé til å henge sammen. Du sitter med produktet, vi setter fokus

på verdiskapningen.

Det kan dreie seg om alt fra innovasjon og oppfinnelser til at du ønsker å starte hotelldrift. Det kan også være du bare trenger å utvikle et helhetlig, visuelt konsept som en bærebjelke i din kommunikasjon utad.

Reklame

Vi er et fullservice-reklamebyrå med fokus på å skape unik og effektiv reklame for ekte varer på alle flater.

Propaganda, oversalg og løgn lønner seg aldri, vi vil heller løfte ditt produkt og bidra til at det skinner i takt med reklamen.

Innholdsfyll

Innholdsmarkedsføring er et alternativ til tradisjonell reklame, der det benyttes redaksjonelle virkemidler.

Det kan dreie seg om å lage en kundeavis eller produsere eget innhold på web, som artikler eller videoreportasjer med godt og relevant innhold. 

Sosiale Medier

Vi bygger din tilstedeværelse og synlighet på Facebook, Instagram, Snapchat samt øvrige sosiale plattformer.

Vi har noen kloke hoder innen markedsføring og trender i sosiale medier, som tilrettelegger innhold og kampanjer med kirurgiske presisjon, og sikrer den verdifulle dialogen med dine kunder.

Kommunikasjons-rådgivning

Å velge rett virkemiddel kan være som å finne himmelretningen dypt inne i jungelen. Våre rådgivere viser deg hvilke muligheter som finnes for å skape god og riktig kommunikasjon.

Du har kanskje en tanke om hva du ønsker å gjøre, vi kan synliggjøre alternativene for deg, før du setter inn støtet på ett eller flere felt. Gode råd trenger heller ikke veldig dyre.

PR arbeid

Noen organisasjoner og instanser har behov for profesjonell assistanse når det kommer til informasjon og samfunnskontakt.

På folkemunne brukes PR som begrep når noen vil ha oppmerksomhet, mens det i vår faglige verden handler om å nå ut med informasjon og sikre dialog med publikum, det offentlige og mediene. Vi kan ta hånd om ditt PR-behov.