NY VISUELL PROFIL FOR

YC RØR

ADAM SCHLØMER

GRAFISK DESIGNER

Design og motion graphics

KJETIL H. HANSEN

ART DIRECTOR

Prosjektledelse, AD og design

TOM SIGURDSEN

UTVIKLER

Nettløsning, SEO

YC Rør AS ble etablert i 2007 gjennom at prosjektlederne Arne Skårholen, Atle Roaldstveit, Trond Berg og Morten Pedersen kjøpte rørleggervirksomheten fra Yngvar Christensen AS som var et etablert rørleggerfirma. 
Driften ble videreført fra samme lokaler i Elverum og Hamar. 
Gjennom bruken av YC i det nye firmanavnet videreføres de stolte tradisjonene.  Alle eierne arbeider fortsatt i YC Rør AS.

UTFORDRINGEN

YC Rør med sine 3 avdelinger hadde behov for å re-designe sin visuelle profil og gjennomføre en helhetlig identitet på tvers av avdelingene.

YC Rør hadde også en lite brukervennlig nettside som ikke fungerte godt på tvers av plattformene. Med sin nettbutikkløsning inn mot Comfortkjeden var det avgjørende med en brukervennlig nettside både i utforming og funksjonalitet.

Bakgrunn for den nye visuelle profilen er rør. Hvordan rørene blir benyttet og hvordan de kveiler seg. I krysningspunktet mellom to rør fant vi formen som utgjør den nye logoen.

Fontbruken i logoen passer godt til den organiske formen.

Fargebruken baseres seg på vann og kontraster. Vi valgte å beholde en type blåfarge fra den tidligere versjonen men justerte til mer moderne farger.

Vi utviklet også ny brukervennlig nettside med fokus på god informasjon, inspirerende innhold og gode råd fra ekspertene.

 

Gå til nettsiden ycror.no her

LØSNINGEN

TELEFON

90 27 85 59

MAIL

ADRESSE

Gammelgata 28,

2380 Brumunddal

ORG.NR. 925 423 882 MVA

  • Facebook
Copyright © 2022 Innlandet Reklamebyrå

TELEFON

90 27 85 59

MAIL

ADRESSE

Gammelgata 28,

2380 Brumunddal

ORG.NR. 925 423 882 MVA

Copyright © 2022 Innlandet Reklamebyrå